Pazartesi, 03 Temmuz 2017 00:00

YAĞLI DİREK BAYRAK KAPMA ŞAMPİYONU FERDİ KARSLI OLDU

19679421 2325462061011676 1944783047183921861 o

49. Geleneksel İskele Festivali’nde bu yıl 15.'si düzenlenen yağlı direk bayrak kapma ve dalma yarışması, İskele Boğaz’da renkli görüntülere sahne oldu. Yarışma boyunca ambulansın hazır bekletildiği deyim yerindeyse yüreklerin ağızlara geldiği yağlı direk bayrak kapma yarışmasının galibi Ferdi Karslı olurken, dalma yarışmasında ise birinciliği göğüsleyen isim Rıza Bener oldu. İskele Belediyesi’nin himayelerinde DİSC FM sponsorluğunda düzenlenen yarışmaya 20 kişi katıldı.

800 TL’LİK BÜYÜK ÖDÜL FERDİ KARSLI’NIN
Tamamen yağlı olan direkten bayrak kapmak için mücadele eden 8 kişi, hem eğlendi, hem de eğlendirdi, izleyenlere keyifli ama bir o kadar da heyecanlı anlar yaşattı. İskele Boğaz Park Alanı’nda düzenlenen ve çok çekişmeli geçen yağlı direkten bayrak kapma yarışmasını kazanmayı başaran Ferdi Karslı 800 Türk Liralık ödülün de sahibi oldu.

DALMA YARIŞMASININ GALİBİ RIZA BENER
Yağlı Direk Bayrak Kapma Yarışması içerisinde olmazsa olmazlar arasında yer alan ve 12 kişinin katıldığı dalma yarışması da keyifle izlendi. İzleyenlere de keyifli anlar yaşatan yarışmanın galibi ise geçen sene olduğu gibi bu sene de Rıza Bener oldu. Bener, 500 TL’lik para ödülünün de sahibi oldu.

BAYRAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ
Günün sonunda Bayrak Kapma Yarışması ve Dalma yarışmasının kazananlarına para ödülü ve plaketleri takdim edildi. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da katkılarından ötürü, DISC FM Direktörü Semih Bayramoğlu’na teşekkür belgesi verdi.