İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 24 Kasım 2017 01:00

İSKELE BELEDİYESİ’NDEN VEFA BORCU

23916279 2423859004505314 5275143970205722815 o

GELENEKSEL ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİNE KATILIM YOĞUN OLDU
İskele Belediyesi’nin gelenekselleşen Öğretmenler Günü yemeğine katılım yoğun oldu. 
Düzenlenen yemeğe, halen görev yapan öğretmenlerin yanı sıra emekli öğretmenler de davet edildi. Yemeğe İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Meclis Üyeleri Sefa Kurukafa ve Yasemin Öztürk ile İskele Belediyesi Müdür Vekili Tahir Musalar da katıldı. Kıyı Restoran’da ki yemeğin sunumu da kendisi de öğretmen olan Nur Aykan tarafından gerçekleştirildi.

SADIKOĞLU: “ÖĞRETMENLİK, MEŞAKKATLİ VE KUTSAL BİR GÖREV
24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel düzenlenen yemeğin açılış konuşmasını İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu yaptı. ‘Bugün ki birlikteliğimiz bir yemekten ziyade öğretmenlerimize gösterdiğimiz bir vefa, bir teşekkür birlikteliğidir’ diyen Başkan Sadıkoğlu, öğretmenlik görevinin ne kadar meşakkatli ve kutsal bir görev olduğunun bilincinde olduklarını ifade etti. Devamında ise şunlara yer verdi: “Genelde KKTC özelde İskelemizdeki okullarımızda var olan sıkıntıların fazlasıyla farkındayız. Bizler de İskele Belediyesi olarak bölgemizdeki okullarımızda, siz değerli öğretmenlerimize, öğrencilerimize daha huzurlu ortamlarda eğitim verebilmeniz için elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Eğitim konusundaki hassasiyetimiz sadece okullarımızdaki tadilatla alakalı olan konular değildir. Zira bizler; eğitime, eğitimcilere ve geleceğimiz olan çocuklarımıza da değer veriyoruz.”

Konuşmasının sonunda ise Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayan Başkan Sadıkoğlu, tüm öğretmenlere yaşamları boyunca başarı, sağlık ve mutluluklar dilerken, hayatta olmayan öğretmenleri de rahmetle andı.

TÜM ÖĞRETMENLERDEN BAŞKAN SADIKOĞLU’NA TEŞEKKÜR
İskele Belediyesi tarafından düzenlenen öğretmenler günü yemeğinde Emekli Öğretmenler adına Atiye Çırakoğlu, İskele’deki okul müdürleri adına da Şehit İlker Karter İlkokulu Müdürü Coşkun Akyerli birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından ise tüm okul müdürleri, kendileri için bu özel yemeği düzenleyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür ederek hediye taktimindi bulundular. Kıyı Restoran’da düzenlenen yemekte Betül&Murat ikilisi sahne aldı.

Okunma 2769 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli