Pazartesi, 11 Haziran 2018 00:00

FERİT AÇIKYILDIZ ÖTÜKEN’DE ANILDI

35052200 2567241143500432 4602085907527368704 o

Bu yıl 3. düzenlenen Ferit Açıkyıldız Futbol Anı Turnuvası dün (10 Haziran) yapıldı. Zamansız ölümü ile ailesi ve dostlarını yasa boğan, sporcu kimliğiyle de ön plana çıkan merhum Ferit Açıkyıldız adına Ötüken'de düzenlenen futbol turnuvasına 14 takım takıldı.

BİRİNCİLİK ‘BACANAKLAR’IN
7’li Futbol Turnuvası formatında gerçekleştirilen turnuvaya İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi Meclis Üyeleri, İskele Belediyesi Müdür Vekili Tahir Musalar ve çok sayıda sporsever katıldı. Turnuva sonunda dereceye girenlere kupaları takdim edildi. Birinciliği Bacanaklar Takımı kazanırken ikinci sırada Los Galacticos ve üçüncü sırada Mennoya Team yer aldı. Dereceye girenlere kupaları Sıdıka Açıkyıldız, Hüseyin Hüdaoğluları ve Turgut Özyöre tarafından verildi.

BAŞKAN SADIKOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ
Turnuvanın sonunda, dereceye girenlerin yanı sıra turnuvaya yapmış olduğu maddi ve manevi katkıdan ötürü İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na Ferit Açıkyıldız’ın ailesi ve sevenleri adına Halil Galata tarafından teşekkür plaketi taktim edildi.

SADIKOĞLU: “FERİT ABİMİZİ ANDIK, MEKANI CENNET OLSUN”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, kendisine takdim edilen teşekkür plaketinin ardından kısa bir konuşma yaptı. Bu işlerin gönülden ve severek yapıldığına dikkat çeken Sadıkoğlu, kendilerinin sadece bu ortamı yaratabilmek için yardımcı olduklarını söyledi. Turnuvaya katılan herkese teşekkürlerini sunan Sadıkoğlu, ‘Ferit abimizi andık, yattığı yer nur mekânı cennet olsun’ dedi.

Okunma 2051 defa