Salı, 03 Temmuz 2018 00:00

YAĞLI DİREK BAYRAK KAPMA ŞAMPİYONU AYTAN TOSUN OLDU

36553198 2591833644374515 5980781748257030144 o
50. Geleneksel İskele Festivali’nde bu yıl 16.'si düzenlenen yağlı direk bayrak kapma ve dalma yarışması, İskele Boğaz’da renkli görüntülere sahne oldu. Yarışma boyunca ambulansın hazır bekletildiği deyim yerindeyse yüreklerin ağıza geldiği yağlı direk bayrak kapma yarışmasının galibi Aytan Tosun olurken, dalma yarışmasında ise birinciliği göğüsleyen isim Ahmet Tokgöz oldu. İskele Belediyesi’nin himayelerinde DİSC FM sponsorluğunda düzenlenen yarışmaya 12 kişi katıldı.
800 TL’LİK BÜYÜK ÖDÜL AYTAN TOSUN’UN
Tamamen yağlı olan direkten bayrak kapmak için mücadele eden 12 kişi, hem eğlendi, hem de eğlendirdi. İzleyenlere keyifli ama bir o kadar da heyecanlı anlar yaşattı. İskele Boğaz Park Alanı’nda düzenlenen ve çok çekişmeli geçen yağlı direkten bayrak kapma yarışmasını kazanmayı başaran Aytan Tosun 800 Türk Liralık ödülün de sahibi oldu.
DALMA YARIŞMASININ GALİBİ AHMET TOKGÖZ
Yağlı Direk Bayrak Kapma Yarışması içerisinde olmazsa olmazlar arasında yer alan ve 5 kişinin katıldığı dalma yarışması da keyifle izlendi. İzleyenlere de keyifli anlar yaşatan yarışmanın galibi ise Ahmet Tokgöz oldu. Tokgöz, 400 TL’lik para ödülünün de sahibi oldu.
BAYRAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ
Günün sonunda Bayrak Kapma Yarışması ve Dalma yarışmasının kazananlarına para ödülü ve kupaları takdim edildi. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da katkılarından ötürü, DISC FM Direktörü Semih Bayramoğlu’na teşekkür plaketi verdi.