Pazartesi, 09 Temmuz 2018 00:00

GENÇLİK YARIŞMASI 35 YAŞINDA

36772309 2599154043642475 2825282551629742080 o

YILIN GENÇ KIZI VE YILIN GENÇ ERKEĞİ BELLİ OLDU
İskele Belediyesi sponsorluğunda Bülent Günkut organizatörlüğünde düzenlenen Gençlik Yarışması, 35. Yaşını kutladı. Bülent Günkut imzası taşıyan yarışma, yine ses getirdi. 50. Geleneksel İskele Festivali kapsamında gerçekleşen Yılın Gençleri Yarışmasının birincileri; Yılın Genç Kızı 18 yaşındaki Eliz Taygun olurken Yılın Genç Erkeği ise 18 yaşındaki Murat Delibaş oldu. Birinciler 700 TL’lik para ödülün sahibi oldular.
İSKELE FESTİVALİ’NİN OLMAZSA OLMAZI ‘GENÇLİK YARIŞMASI’
50. Geleneksel İskele Festivali 9. günde geleneksel bir yarışmaya ev sahipliği yaptı. Günkut Ajans Direktörü Bülent Günkut organizasyonu ve sunuculuğu ile ile bu yıl 35.’si düzenlenen Gençlik Yarışması nam-ı diğer Yılın Genç Kızı ve Yılın Genç Erkeği geceye damgasını vurdu. Geçtiğimiz yıllarda yarışmada 1. Gelenlerin sahneye davet edildiği gecede 2018 birincilerine 700 TL para ödülü verildi. Diyalog TV aracılığıyla televizyonu başındaki izleyenlere de canlı olarak aktarılan gecede sahne alan Öztürk Öz ve Bahar Gökhan söyledikleri şarkılarla geceye renk kattılar.
HEYECANLARI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ
Erkek ve kız spor geçişle başlayan gece, her bir yarışmacının kendisini tanıttığı final geçişleriyle devam etti. Podyumda yürüyen genç kızların ve genç erkeklerin heyecanı görülmeye değerdi. Hepsi birbirinden güzel genç erkek ve genç kızların heyecanına ailelerinin yanı sıra, İskele Açık Hava Kültür Merkezi’ndeki yarışmayı izleyenler de ortak oldu.
YILIN GENÇ KIZI ELİZ TAYGUN
Mehmet Günkut, Esin Terzioğlu, Ceyda Tatlı, Fulya Tilki, Şemsi Yıldırım, Cemre Maniga, Mehmet Yıldız, Görkem Akdur ve İldeniz Elbasan’dan oluşan büyük seçici kurul Yılın Genç Kızı ve Yılın Genç Erkeğini seçmekte bir hayli zorlandı. 35. Gençlik Yarışmasında rakiplerini geride bırakarak Yılın Genç Kızı ünvanını almaya hak kazanan isim İskele’den 18 yaşındaki Eliz Taygun oldu. Adının açıklanması ile birlikte heyecanı ikiye katlanan Taygun 700 TL’lik para ödülünün de sahibi oldu.
YILIN GENÇ ERKEĞİ MURAT DELİBAŞ
Gecenin finalinde ismi açıklanan bir diğer isim ise Yılın Genç Erkeği kategorisinde birinci olan İskele’den 18 yaşındaki Murat Delibaş oldu. Delibaş 700 TL’lik para ödülünün de sahibi oldu.
2018 YILIN GENÇ ERKEKLERİ
1. Murat Delibaş (700 TL)
2. Tuğberk Demirkent (500 TL)
3. Sercan Özanıl (300 TL)