Çarşamba, 28 Eylül 2016 00:00

ALTINOVA’DA KIŞ HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

14425534 2117670065124211 4991410617283304600 o

İskele Belediyesi, karşılamaya hazırlandığımız kış mevsimi öncesinde yağmur suyu nedeni ile meydana gelebilecek su baskınlarının önüne geçmek adına başlattığı çalışmalarına devam ediyor. İskele Belediyesi İnşaat Altyapı Kaldırım Birimi Ekipleri bu kapsamda bugün (26 Eylül) İskele’ye bağlı Altınova Köyü’nde iyileştirmeye gitti.

ALTINOVA’YA YAĞMUR SUYU DRENAJ HATTI DÖŞENİYOR

Ekipler; bölgede oluşabilecek su birikintilerinin önüne geçmek adına, yağmur suyu drenaj hattında iyileştirmeye gitti. İskele Belediyesi İnşaat Altyapı Kaldırım Birimi Ekibi, mezarlık yolunda bulunan sokakta, yağmur suyu drenaj hattı kapsamında 130 metre boru döşeyecek.

ALTINOVA’YA 3 YENİ KÖPRÜ

Yağmur suyundan oluşabilecek baskınların önüne geçmek adına da çalışma başlatan ekipler,
Altınova Köyü’nde bulunan 1 mevcut köprüde iyileştirmeye giderken, 3 adet de yeni köprü yapımına başladı.

SADIKOĞLU: “DAHA MODERN BİR İSKELE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Daha modern bir İskele için çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyleyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da yapılan çalışma ile ilgili konuştu. İskele sınırları içerisinde yoğun yağışların ardından oluşan su birikintilerinin önüne geçmek adına çalışmaların yapıldığını söyleyen Sadıkoğlu, Altınova Köyü’nün de bu çalışmalar kapsamında olduğunu belirtti.