Cuma, 01 Ekim 2021 00:00

BAŞKAN SADIKOĞLU, DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN SADIKOĞLU, DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜNÜ KUTLADI
“BÜYÜKLERİMİZ, TECRÜBELERİYLE GELECEĞİMİZDİR.”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Mesajında, elleri öpülesi, ömürlük sevgi ve saygıyı hak eden büyüklerin gününü kutlayan Sadıkoğlu, sağlıklı ve mutlu günler temennisinde bulundu.
İskele Belediye Başkanı mesajının devamında ise şunlara yer verdi:
“Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımız, tüm yaşanmışlıkları ile asla inkar edemeyeceğimiz geçmişimizdir. Örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir.
Bu bilinç ile milli değerlerimiz ve kültürümüzün taşıyıcısı olan yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, hepimizin öncelikli görevidir.”
Mesajının sonunda ise tüm yaşlılarımızın Dünya Yaşlılar Gününü kutlayan Hasan Sadıkoğlu, “yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı huzurlu ve en önemlisi sağlıklı bir ömür diliyor, sevgi ve saygılarımla ellerinden öpüyorum” dedi.