İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Salı, 15 Kasım 2022 00:00

HURMALARIMIZI, CUMHURİYET BAYRAMIMIZDA DAĞITMAYA BAŞLADIK

315444583 4072670259624172 2036564729054412613 n

 

HURMALARIMIZI, CUMHURİYET BAYRAMIMIZDA DAĞITMAYA BAŞLADIK
TOPLANDIKTAN SONRA OLGUNLAŞAN HURMALAR HALKA İKRAM EDİLİYOR
HURMALARIN DAĞITIMI 20 KASIM PAZAR GÜNÜ, BABUTSA BÜFE ÖNÜNDE DEVAM EDECEK
SADIKOĞLU: “HALK İLE PAYLAŞMAKTAN BÜYÜK KEYİF ALIYORUZ”
İskele Belediyesi Halk Plajı’nda bulunan ve geçtiğimiz ay budanan, olgunlaşması için bekletildikten sonra ise ambalajlanan hurmalar, bugün, 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla İskele’de düzenlenen törenlere katılanlar başta olmak üzere 7’den 70’e herkese dağıtılmaya başladı. 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da hurmaların, İskele Belediyesi tarafından bir gelenek haline getirilerek dağıtıldığını hatırlattı, paylaşmanın önemine bir kez daha vurgu yaptı.
HURMALAR, OLGUNLAŞMASI İÇİN BEKLETİLDİ
HURMALARIN DAĞITIMI 20 KASIM PAZAR GÜNÜ, BABUTSA BÜFE ÖNÜNDE DEVAM EDECEK
İskele Belediyesi, Halk Plajında bulunan hurmaları toplayarak halkla paylaşmaya başladı. İskele Belediyesi Halk Plajı’nda yürüyüş yolu boyunca bulunan ve hurma ağaçlarından toplandıktan sonra olgunlaşması için bekletilen hurmalar, üzerinde ‘İskele Belediyesi’nin ikramıdır’ yazılı özel paketlere konulduktan sonra bugün (15 Kasım) İskele Ecevit Meydanı’na, 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için gelen protokole ve 7’den 70’e, herkese ikram edildi. Hurmaların dağıtımı 20 Kasım Pazar günü, İskele Belediyesi Halk Plajı’nda bulunan Babutsa Büfe önünde saat 10.00 itibariyle devam edecek.
SADIKOĞLU: “HALK İLE PAYLAŞMAKTAN BÜYÜK KEYİF ALIYORUZ”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun talimatı üzerine 5 yıldır toplanan ve halka, İskele Belediyesi’nin ikramıdır yazılı özel paketlerde dağıtılan hurmalar, vatandaşlar tarafından bir kez daha büyük takdir gördü. Söz konusu hurma ikramının paylaşmanın bir örneği olduğunu söyleyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, son 5 yıldır, İskele Belediyesi Halk Plajı’nda bulunan hurmaların halka ikram edildiğini hatırlattı.
Kıbrıs Türk toplumunun paylaşmayı seven bir toplum olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Sadıkoğlu, kendilerinin de Halk Plajı’nda bulunan hurma ağaçlarının meyvesini halkla paylaşmaktan keyif aldıklarını belirtti.
Okunma 598 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli