İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Çarşamba, 16 Kasım 2022 00:00

İSKELE, FENER ALAYI İLE AYDINLANDI

315882485 4073595682864963 1057341817082975941 n

 

İSKELE, FENER ALAYI İLE AYDINLANDI
İSKELE BELEDİYESİ, CUMHURİYET BAYRAMI DOLAYISIYLA CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLEDİ
SADIKOĞLU: “KAHRAMANLARIMIZA NE KADAR ŞÜKRANLARIMIZI SUNSAK AZ”
İskele Belediyesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ilanı ve 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Fener Alayı ve Cumhuriyet Yürüyüşü düzenledi. Dün (15 Kasım) saat 17:00’da Bekirpaşa Lisesi önünden başlayan yürüyüş, Atatürk Anıtı önünde son buldu. Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nde, İstanbul Taksim Meydanı’nda meydana gelen hain terör saldırısından dolayı bando gösterisi ile ışıklı dans gösterisinin iptal edildiği yürüyüşte, terörü lanetleyen pankart da açıldı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu yürüyüşün ardından yaptığı açıklamada, Cumhuriyetin ilanı sırasında ve öncesinde gözünü bile kırpmadan bu topraklar uğruna mücadele eden kahramanlara şükranlarını sundu.
İSKELE BELEDİYESİ CUMHURİYET BAYRAMI DOLAYISIYLA CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLEDİ
SADIKOĞLU: “HAİN TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUZ”
İskele Belediyesi, KKTC’nin kuruluşunun 39. Yılı nedeniyle Fener Alyı ve Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirdi. Okullar, spor kulüpleri, dernekler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüş, İskele Bekirpaşa Lisesi önünde başladı. Meşalelerle gerçekleşen Fener Alayı ve Cumhuriyet Yürüyüşüne, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da katıldı. Yürüyüşün en ön sırasında ise açılan pankartta “TERÖRÜ LANETLİYORUZ! Anavatan Türkiye'de, Taksim Meydanı'ndaki hain terör saldırısını lanetliyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz...ACIN ACIMIZDIR TÜRKİYE!” denildi.
SADIKOĞLU: “KAHRAMANLARIMIZA NE KADAR ŞÜKRANLARIMIZI SUNSAK AZ”
İstanbul Taksim'de meydana gelen hain terör saldırısını kınayarak konuşmasına başlayan Başkan Sadıkoğlu, hayatını kaybeden canlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi. Fener Alayı ve Cumhuriyet Yürüyüşü ile ilgili de konuşan Sadıkoğlu 15 Kasım vurgusu yaptı. Cumhuriyetimizin ilanı sırasında ve öncesinde gözünü bile kırpmadan bu topraklar uğruna mücadele eden kahramanlarımıza ne kadar şükranlarımızı sunsak az. Tek ve en önemli yapabileceğimiz husus, onların bize emanet ettiği Cumhuriyeti, ilelebet yaşatabilmektir” diyen Başkan Sadıkoğlu, herkesin Cumhuriyet Bayramını kutladı.
Okunma 551 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli