İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 18 Kasım 2022 00:00

KIZ İZCİ ÖRGÜTÜ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

315906440 4075625205995344 6358134225179042289 n

 

KIZ İZCİ ÖRGÜTÜ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
SADIKOĞLU: “GENÇLERİ SOSYALLEŞTİREN HER FAALİYETE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Gençlerin özellikle sosyalleşmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak, sportif faaliyetlerde bulunması için geliştirilen her türlü projeye destek veren İskele Belediyesi, gençlerin ve gençlerin yanında olup onları iyiye, güzele yönlendirenleri yüreklendirmeye devam ediyor. İskele Belediyesi Piknik Alanı’nda çadırlı piknik ve eğitim kampı yapan Kız İzci Örgütü, kendilerine lojistik veren İskele Belediyesi’ne teşekkür etti.
KIZ İZCİ ÖRGÜTÜ BAŞKANI VE YÖNETİMİ, SADIKOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ
Kız İzci Örgütü Başkanı Esen Bahadır ile yönetim kurulu üyeleri Ersin Nizam, Berna Bağban ile Leman Doğay, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret ederek, Kız İzci Örgütü’ne verdiği destek ve gösterdiği ilgiden ötürü teşekkür ettiler.
İskele Belediyesi Piknik Alanı’nda yapılan piknik ve eğitim kampına lojistik destek veren İskele Belediyesi’ne teşekkürlerini sunan Kız İzci Örgütü Başkanı Esen Bahadır, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na yeni dönemde yapmayı planladıkları projeleri hakkında da bilgi verdi. Amaçlarının yeni nesillerin en iyi şekilde yetiştirilmesine katkı koymak ve topluma hizmet etmek olduğunu ifade eden Bahadır, İskele Belediyesi ile bu anlamlı iş birliğinin sürmesini temenni ettiklerini belirtti.
SADIKOĞLU: “GENÇLERİ SOSYALLEŞTİREN HER FAALİYETE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
İskele Belediyesi’nin gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için faaliyetler yürüten her kesimin yanında olduğunu ifade eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da Kız İzci Örgütü’ne, gençlere verdiği değer için teşekkür etti. Gençleri sosyalleştiren her faaliyete İskele Belediyesi olarak desteklerinin süreceğini de ifade eden Başkan Sadıkoğlu, Kız İzci Örgütü’ne çalışmalarında başarılar diledi.
Okunma 715 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli