• BOĞAZTEPE’DE ÇOK AMAÇLI SPOR KOMPLEKSİNİN YAPIMI SÜRÜYOR

BOĞAZTEPE’DE ÇOK AMAÇLI SPOR KOMPLEKSİNİN YAPIMI SÜRÜYOR

318860878 1566778960464646 7796443207310267279 n

BOĞAZTEPE’DE ÇOK AMAÇLI SPOR KOMPLEKSİNİN YAPIMI SÜRÜYOR
İnsan odaklı projeler geliştirerek 7’den 70’e herkesin yüreğine dokunmayı başaran İskele Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Boğaztepe’de yaşayan çocukların İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’ndan talep ettiği, çok amaçlı spor kompleksinin yapımı da devam eden projeler arasında. Bugünlerde mini sahaların zemin kaplaması ve basketbol sahasının zemin boyasının yapıldığı, oyun gruplarının bir kısmının yerleştirildiği proje tamamlandığında bölge çocukların en büyük eksiği giderilmiş olacak. Projede; mini boylarda çim futbol oyun alanı, voleybol oyun alanı, basketbol oyun alanının yanı sıra standart (salıncak, kaydırak vb) oyun park alanı da yaratılacak. Çocukların spor öncesi ısınmalarını yapabilecekleri antrenman parkuru, yürüyüş parkuru ile yeşil alan içerisinde dinlenme ve oturma yerleri ile otoparkın da olacağı, yeşil alan ağırlıklı proje, 1500 metrekarelik alan üzerinde hayat buluyor.