İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ VANTROLOG SANATÇISI İSKELE’DEYDİ
Cuma, 16 Aralık 2022 00:00

TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ VANTROLOG SANATÇISI İSKELE’DEYDİ

320015041 1195057248029759 8642179578883324582 n

 

TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ VANTROLOG SANATÇISI İSKELE’DEYDİ
VANTROLOG ECEM YÜKSEL’İN, "ECEM İLE ÇİLEK" GÖSTERİSİ ÇOK BEĞENİLDİ
2 GÜN SÜREN "ECEM İLE ÇİLEK" GÖSTERİSİ, ÇOCUKLARA UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI
“ECEM İLE ÇİLEK” GAZİMAĞUSA’DA DA ÇOCUKLARLA BULUŞACAK
İskele Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve kurulduğu ilk günden bu yana sahneye koyduğu oyunlarla, İskele halkını tiyatroyla buluşturan İskele Belediye Tiyatrosu, bu kez çok önemli bir misafiri İskele’de ağırladı. Çocuklar için harekete geçen İBT, Türkiye’nin en önemli vantrologu Ecem Yüksel’i İskele’de çocuklarla buluşturdu. Halk arasında ağzını kıpırdatmadan konuştuğu için ‘karnından konuşan’ olarak tabir edilen Vantrolog, çocukların büyük ilgisini çekti. Ecem Yüksel’in, kuklasıyla birlikte İskele’de 2 gün boyunca sahneye koyduğu ‘Ecem ile Çilek’ gösterisi, çok beğenildi. Vantrolog Ecem Yüksel, bugün de Gazimağusa KÜKOM’da çocuklarla buluşacak. Ecem ile çilek gösterisi toplam 8 seansta 1800 çocuğa ulaşmış olacak.
VANTROLOG ECEM YÜKSEL’İN, "ECEM İLE ÇİLEK" GÖSTERİSİ ÇOK BEĞENİLDİ
Türkiye’nin en önemli vantrolog sanatçısı Ecem Yüksel, İskele’de çocuklarla buluştu. 14-15 Aralık tarihlerinde gerçekleşen ‘Ecem ile Çilek’ gösterisini, İskele ve bölge okullarında eğitim gören 4 yaş ve üzeri ilkokul çocuklar izleyebildi. Öğretici ve estetik algısını bir arada çocuklara sunulduğu gösteride profesyonel vantrolog tekniğiyle çocukların doğrudan oyuna katılmaları sağlandı. Daha çok anlatıcılık tekniğinin kullanıldığı gösteride sağlıklı beslenmeye dikkat çekildi.
2 GÜN SÜREN "ECEM İLE ÇİLEK" GÖSTERİSİ, ÇOCUKLARA UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI
2 gün süren ve İskele İlçesi sınırlarında eğitim gören çocukların izleyebildiği ‘Ecem ile Çilek’ gösterisi, çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Yaklaşık 30 dakika süren ve yaklaşık bin çocuğun izlediği Ecem Yüksel’e performansının sonunda İskele Belediye Tiyatrosu Yönetmeni Sami Yakar ile İskele Belediyesi Kültür, Sanat ve Dışilişkiler Danışmanı Özlem Kadirağa tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
Okunma 679 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli