• İSKELE BELEDİYESİ ENGELSİZ DESTEK BİRİMİ KALPLERE DOKUNUYOR

İSKELE BELEDİYESİ ENGELSİZ DESTEK BİRİMİ KALPLERE DOKUNUYOR
BİRİM, ÖZEL ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ VERDİ, KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİ
SADIKOĞLU: HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
İskele Belediyesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan Engelsiz Destek Birimi, İskele ve köylerinde yaşayan özel gereksinimli yetişkin ve çocukların kalplerine dokunmaya devam ediyor. Birim sorumlusu, İskele Belediyesi’nin başarılı personeli aynı zamanda KKTC Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının kaptanı 7 numaralı formanın sahibi, Murat Ekşi, özel gereksinimli çocuklarla birlikte vakit geçirdi, karne almanın mutluluğunu yaşayan ve tatile giren çocukların güzel bir gün geçirmelerini sağladı.
ENGELSİZ DESTEK BİRİMİ İLE ÖZEL ÇOCUKLAR KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİ
İskele ve köylerinde yaşayan özel gereksinimli bireylerden hareketle İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun talimatıyla kurulan ve Özel gereksinimli vatandaşlara her alanda kolaylık sağlamayı amaçlayan İskele Belediyesi Engelsiz Destek Birimi, özel günleri de ajandasından eksik etmiyor. Birim Sorumlusu Murat Ekşi, dün (31 Ocak) 2022-2023 eğitim yılının ilk dönemini tamamlayarak karnelerini alan özel gereksinimli çocukların heyecanına ortak oldu. Özel bir program düzenleyerek, çocuklar ve ailelerini engelsiz ulaşım aracı ile alışveriş merkezine götüren Engelsiz Destek Birimi, çocuklara keyifli bir gün geçirmelerini sağladı.
SADIKOĞLU: HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Ötüken Özel Eğitim Okulu, Engelsiz Ulaşım Aracı, İskele Belediyesi Halk Plajı’nda bulunan Engelsiz Çocuk Parkı yine plajda bulunan özel gereksinimli vatandaşlar için oluşturulan rampalar kısacası her bir projede özellikle onların da hayatını kolaylaştıracak işlere imza atan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi’ne kazandırdığı Engelsiz Destek Birimiyle de kalplere dokunmaya devam ediyor. Destek Birimi’nin dönem dönem özel etkinlikler düzenlediğini ve düzenlemeye devam edeceğini ifade eden Başkan Sadıkoğlu, özel gereksinimli yetişkin ve çocukların, ihtiyaç duydukları her an yanlarına olmak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti. Onların mutluluğu her şeye değer diyen Sadıkoğlu, karnelerini alan tüm çocukları da bu vesileyle tebrik etti.