İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • HEM TEBRİK HEM DE TEŞEKKÜR ETTİLER İSKELE YAŞAM BOYU EĞİTİM MERKEZİ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
Çarşamba, 01 Şubat 2023 00:00

HEM TEBRİK HEM DE TEŞEKKÜR ETTİLER İSKELE YAŞAM BOYU EĞİTİM MERKEZİ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

FB IMG 1675269500232

 

HEM TEBRİK HEM DE TEŞEKKÜR ETTİLER

İSKELE YAŞAM BOYU EĞİTİM MERKEZİ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ 

İskele Ticaret Lisesi’ne bağlı İskele Yaşam Boyu Eğitim Merkezi, kadınları her alanda destekleyen, katkıları ile üretmeleri için teşvik eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na hem teşekkür ettiler hem de 25 Aralık’ta gerçekleşen seçimlerde yeniden Başkan seçilmesinden ötürü tebrik ettiler. 

İSKELE YAŞAM BOYU EĞİTİM MERKEZİ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ 

Azize Zeynep Yardımcı’nın eğitmenliğindeki İskele Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde kadınlar üretmeye, ürettikçe güçlenmeye devam ediyor. 

İskele Belediyesi de köylerdeki köy kadın kursları gibi İskele’de çok sayıda kadının kendini geliştirdiği, her gün yeni şeyler öğrenerek Kıbrıs Kültürüne ışık tutan kadınları desteklemeye devam ediyor. Eğitmen Azize Zeynep Yardımcı da beraberindeki kursiyerler Ersin Nizam, Yeliz Bayrak, Letife Özdoğdu ve Gönül Nazif ile birlikte İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. 

Her zaman yanlarında olduğu ve İskele Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’ne maddi ve manevi katkıda bulunduğu için Başkan Sadıkoğlu’na teşekkür eden Azize Zeynep Yardımcı, İskele Yaşam Boyu Eğitim Merkezi olarak, Sadıkoğlu’nu, yeniden Başkan seçilmesi dolayısıyla da tebrik etti. 

SADIKOĞLU: KADINLARIN ÜRETMESİ, KENDİNİ GELİŞTİRMESİ ÇOK ÖNEMLİ

Kıbrıs Kültürüne ışık tutan el emeği göz nuru eserleri gelecek kuşaklara taşıması açısından Köy kadın kurslarının çok önemli olduğunu her fırsatta dile getiren İskele Belediye Başkanı, İskele Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’ne bu konuda büyük sorumluluk düştüğünü ifade etti ve çalışmalarını yürekten desteklediklerini belirtti. Ziyaretlerinden dolayı da kadınlara teşekkür eden Başkan Sadıkoğlu, İskele Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde eğitimlerini sürdüren kadınlara başarı diledi.

Okunma 579 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli