İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • ENGELLİLER HAFTASI KAPSAMINDA FARKINDALIK İÇİN İSKELE’DE BULUŞACAKLAR
Salı, 14 May 2024 00:00

ENGELLİLER HAFTASI KAPSAMINDA FARKINDALIK İÇİN İSKELE’DE BULUŞACAKLAR

436142465 871583931675588 1653199142417383484 n

 

ENGELLİLER HAFTASI KAPSAMINDA FARKINDALIK İÇİN İSKELE’DE BULUŞACAKLAR
ÖNCE KONFERANSTA SONRA GÖSTERİ MAÇINDA BİR ARAYA GELECEKLER
İskele önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Engelliler Haftası dolayısıyla İskele Belediyesi Engelsiz Destek Birimi, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği ile KKTC Engelliler Spor Federasyonu’nu İskele’de ağırlayacak.
ÖNCE SEMİNERDE SONRA GÖSTERİ MAÇINDA BİR ARAYA GELECEKLER
İskele Belediyesi Engelsiz Destek Birimi Sorumlusu aynı zamanda KKTC Vakıflar Tekerlekli sandalye basketbol takım kaptanı Murat Ekşi, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit ve Cumhurbaşkanlığı Engelliler Komite Birim Sorumlusu Ahmet Akdeniz İskele Atatürk Kültür Merkezi’nde özel gereksinimli vatandaşlarımızın karşılaştığı zorlukları düzenleyecekleri konferansta masaya yatıracak. Yarın (15 Mayıs) İskele AKM’de gerçekleşecek konferans saat 10.00’da başlayacak. Öte yandan KKTC Vakıflar Tekerlekli sandalye basketbol takımını da farkındalık yaratmak için İskele Dr. Fazıl Küçük Kapalı Spor Salonunda gösteri maçı yapacak. Saat 13.00’da başlayacak karşılaşma sonrasında herhangi bir engeli bulunmayan bireyler için de yarışma parkuru kurulacak. Yine engeli bulunmayan bireyler de empati yapabilmeleri için tekerlekli sandalye deneyimi yaşayacak ve onlar da empati maçı yapacak. Bölgede yaşayan özel gereksinimli vatandaşların konferansa ve gösteri maçına katılabilmeleri için ulaşım İskele Belediyesi tarafından karşılanacak, dileyen herkes de hem konferansa hem de gösteri maçını izlemeye katılabilecek.
Okunma 323 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli