İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • İSKELE’DE 19 MAYIS COŞKUSU YAŞANDI ATA’MIZI SAYGIYLA ANIYOR,
Pazar, 19 May 2024 00:00

İSKELE’DE 19 MAYIS COŞKUSU YAŞANDI ATA’MIZI SAYGIYLA ANIYOR,

FB IMG 1716136936569

 

İSKELE’DE 19 MAYIS COŞKUSU YAŞANDI

ATA’MIZI SAYGIYLA ANIYOR, GENÇLERİMİZİ SEVGİYLE SELAMLIYORUZ

Anavatan Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte kutladığımız ve resmi bayramlarımızdan olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, bugün ada genelinde törenlerle kutlandı. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla, özlemle ve minnetle andığımız, gençleri ise sevgiyle selamladığımız bu özel gün, Türk Kurtuluş Savaşı’nın başladığı aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk’ün Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıktığı günün 105. yıldönümü. Günler öncesinden 19 Mayıs ruhunun hakim olduğu İskele’deki törenlerin değişmez adresi ise kuşkusuz Ata’nın huzuru, Atatürk Anıtı oldu. 

ATA’MIZI SAYGIYLA ANIYOR, GENÇLERİMİZİ SEVGİYLE SELAMLIYORUZ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ada genelinde olduğu gibi İskele’de de törenle kutlandı. Bekirpaşa Lisesi Okul Bandosu'nun Atatürk Anıtı önünü gelmesiyle başlayan töreni anıta çelenlerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde bayrakların göndere çekilmesi takip etti. İskele’deki törenlere İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu, İskele Belediyesi Asbaşkanı Halil Dericioğlu, KTBK adına Hava Savunma Binbaşı Emre Sümer, GKK adına Eğitim Merkez Komutanı Piyade Binbaşı Hüseyin Yayık, İskele Polis Müdür Gökay Karagil, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı İskele Bölge Müdürü Cemal Betmezoğlu, siyasi parti temsilcileri, okullar, kurum kuruluş ve derneklerle birlikte çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı.

İSKELE’DE 19 MAYIS COŞKUSU YAŞANDI

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İskele Bekirpaşa Lisesi Tarih Öğretmeni Emren Bitirim’in yaptığı İskele’deki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töreninde ‘O geliyor’ isimli şiiri İskele Ticaret Lisesi Öğrencisi Havin Ceylan, ‘Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni Bekirpaşa Lisesi Öğrencisi Arda Turan Kaya, ‘Gençliğin Andı’nı ise İskele Evkaf TMK Öğrencisi Tülay Seferi, ’19 Mayıs’ isimli şiiri İskele Evkaf TMK Öğrencisi Süreyya Saygı Sönmez okudu. İskele’deki resmi tören İskele Belediyesi Yıldızlar Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisi ile son buldu.

Okunma 333 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli