Pazartesi, 08 Temmuz 2024 00:00

ÇOCUK ŞENLİĞİNDE ÇOCUKLAR KADAR ŞENDİK!

ÇOCUK ŞENLİĞİNDE
ÇOCUKLAR KADAR ŞENDİK!
10 Gün süren festivalin, en renkli görüntülerini ise bir kez daha çocuklar oluşturdu. Festival programında 6 Temmuz Cumartesi akşamı İskele Belediyesi Açık Hava Kültür Merkezi’nde kendileri için özel olarak hazırlanan çocuk şenliğinde bir araya gelen çocuklar, hem eğlenmenin tadını çıkardılar hem de yeni arkadaşlıklar edinmenin keyfine vardılar.
ÇOCUKLAR, ŞENLİKTE BULUŞTU
Dün muhteşem bir konserle sona eren Geleneksel İskele Festivali’nde çocuklar da unutulmadı. İskele Belediyesi tarafından festival programı içerisinde hazırlanan Çocuk Şenliği, bölgemizde yaşayan çocukların yanı sıra dışarıdan da gelen çocukların kaynaşmasına vesile oldu. Katılımın yoğun olduğu gecenin programı, çocukların ilgisi nedeniyle uzadı.
ÇOCUKLAR, KENDİ GECELERİNDE EĞLENDİ
Kendileri için özel olarak hazırlanan şenlikte gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çocuklar, keyifli bir gece geçirdiler. İskele Belediyesi tarafından çeşitli ikramların yapıldığı ve yakından ilgilenilen çocuklar at ve midilli turuyla da unutulmaz anlar biriktirdi. O ses çocuk yarışmasındaki performanslarıyla da büyüklerine taş çıkartılar.