İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • İSKELE TİCARET LİSESİ’NDEN, İSKELE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
Perşembe, 15 Ekim 2015 00:00

İSKELE TİCARET LİSESİ’NDEN, İSKELE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

IMG_3610.JPG

SADIKOĞLU: “OKULLARIMIZ ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ”

İskele Ticaret Lisesi Müdürü Kamil Arifoğlu ve beraberindeki öğretmenler Ülkü Yakar ile Hasan Çelikesmer, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. Belediyenin katkılarından ötürü Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür eden İskele Ticaret Lisesi heyeti, Sadıkoğlu’na çiçek de taktim etti. Kabulde konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, bölgedeki tüm okulların çözüm ortakları olduğuna vurgu yaptı.

ARİFOĞLU: “BELEDİYENİN KATKISI AZIMSANAMAZ”

İskele Ticaret Lisesi Müdürü Kamil Arifoğlu, ziyaretteki konuşmasında, İskele Belediyesi’nin okullarındaki emeklerinin ve katkısının azımsanamayacak derecede olduğunu söyledi. Belediyenin varlığını hissetmekten ötürü mutlu olduklarını belirten Arifoğlu, bundan sonraki süreçte de birlikte hareket etmek istediklerinin altını çizdi.

SADIKOĞLU: “OKULLARIMIZ ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ”

İskele Ticaret Lisesi’ni kabulünde konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ise, bölgedeki tüm okulların, İskele Belediyesi’nin çözüm ortakları olduğuna vurgu yaptı. Okulların kendileri için ayrıca önemli olduğunu belirten Sadıkoğlu, öğrencilerin ve öğretmenlerin huzuru için desteklerinin devam edeceğini söyledi. İskele Belediye Başkanı; maddi ya da manevi herhangi bir sorunda İskele Belediyesi’nin kapısını rahatlıkla çalabileceklerini de sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından İskele Ticaret Lisesi öğretmenlerinden Ülkü Yakar, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na okullarına yapmış olduğu katkılardan ötürü çiçek taktim etti.

Okunma 6941 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli