İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 16 Ekim 2015 00:00

İSKELE’DE DÜNYA GIDA GÜNÜNDE ANLAMLI ETKİNLİK

12087718_1902206446670575_4160088628123637920_o.jpg

Her yıl Ekim Ayının 16’sında kutlanan Dünya Gıda Günü, bu yıl da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda ülkemizde de bir dizi etkinlikler düzenlenirken, İskele Belediyesi de vatandaşların sağlığını dikkate alarak, gıda denetimi yaptı. İskele Belediyesi Zabıta Birimi tarafından yapılan denetimlerde tarihi geçmiş ve raflarda bulunması sakıncalı ürünler imha edildi. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da, ilkokul öğrencilerine süt ve sütün faydalarını anlatan bir broşür dağıttı.

İSKELE BELEDİYESİ ZABITA BİRİMİ’NDEN GIDA DENETİMİ

İskele Belediyesi Zabıta Birimi denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. Dünya Gıda Günü dolayısı ile market denetimi yapan zabıta birimi; raflardaki ürünleri titizlikle inceledi. Yapılan kontroller neticesinde; halk sağlığını olumsuz etkileyeceğinden tarihi geçmiş ve raflarda bulunması sakıncalı olduğu tespit edilen 362 ürün, toplanarak imha edildi.

Zabıta Birimi ekipleri, gıda malzemelerinin yanı sıra iş yeri açma ve sağlık karnelerini de kontrol etti. Kontroller neticesinde mevzuatta belirtilen yükümlülükleri yerine getirmeyenler hakkında tutanak tutuldu, uyarıda bulunuldu.

İLKOKUL, ANAOKUL VE KREŞ ÇOCUKKLARINA SÜT DAĞITIMI YAPILDI

Hasan Sadıkoğlu başkanlığında, AS Başkan Mahmut Yılmazoğulları ile Meclis Üyesi Sefa Kurukafa’nın yer aldığı İskele Belediyesi, gün dolayısı ile Şht İlker Karter İlkokulu, Maarif Anaokulu, Yuvam Anakucağı’nı ve beldelerdeki Aygün İlkokulu ile Boğaziçi İlkokulu’nu ziyaret etti. Burada öğrencilere süt ile sütün faydalarını anlatan broşür dağıtımı yapıldı, dünya gıda gününün önemine dikkat çekildi.

SADIKOĞLU: “SAĞLIKLI BESLENME, SAĞLIKLI GIDALARDAN GEÇER”

Dünya Gıda Günü dolayısı ile ziyaret ettiği okullarda öğrenciler ile bir araya gelen ve tek tek süt ile broşür dağıtan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu , sağlıklı beslenmenin, sağlıklı gıda tüketiminden geçtiğine dikkat çekti. Bilinçli tüketim alışkanlığının çocuk yaşlarda kazanıldığının altını çizen Sadıkoğlu, özellikle çocukların her gün mutlaka düzenli olarak kahvaltı yapması gerektiğini söyledi, sağlıklı büyüme ve gelişim için de en az 2 bardak süt içmeleri çağrısında bulundu.

Okunma 7081 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli