İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • İSKELE BELEDİYESİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ: “HOŞ GELDİN BEBEK PAKETİ”
Perşembe, 22 Ekim 2015 00:00

İSKELE BELEDİYESİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ: “HOŞ GELDİN BEBEK PAKETİ”

3.JPG

SADIKOĞLU: “İYİ GÜNDE DE KÖTÜ GÜNDE DE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Aile olmanın en büyük yapı taşı kuşkusuz çocuklarımız. Çocuk yalnızca ailenin değil, ülkenin de yapısını şekillendiren en önemli unsurların başında geliyor. Bu bilinç ile hareket eden İskele Belediyesi de sosyal sorumluluk projesi kapsamında yarınlarımızın geleceği çocuklarımızı dünyaya gelişinde yalnız bırakmıyor, anne babaların da en mutlu günlerine ortak oluyor. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, iyi günde de kötü günde de halkımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz dedi.

YENİ DOĞAN BEBEKLER İÇİN “HOŞ GELDİN BEBEK” PAKETİ

İskele ve beldelerinde dünyaya merhaba diyen her bir bebek için üzerinde İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun mesajının da yer aldığı ‘Hoş geldin Bebek’ paketleri tasarlandı. İçerisinde; bebek yağından, pişik kremine, şampuanından biberon ve emziğine kadar yeni doğan bebeğin tüm ihtiyaçlarını barındıran sepet, pembe ve mavi paketlerden oluşuyor.

SADIKOĞLU: HOŞ GELDİN BEBEK PAKETİ, AİLELERE UFAK BİR DOĞUM HEDİYESİ

Göreve geldiği ilk günden bu yana İskele ve beldelerinde sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, iyi günde de kötü günde de bir arada olmak gerektiğine dikkat çekti. İskele’de yaşayan Mustafa –Elvan Tosunoğlu çiftinin dünyaya gelen ve Kumsal Ayşe İsmini verdikleri bebeklerini evde ziyaret eden Sadıkoğlu, aileye ‘Hoş geldin Bebek ’paketini taktim etti. Vatandaşlara en hızlı hizmet götüren kurumların başında Belediyelerin geldiğini belirten Sadıkoğlu, doğan her bir bebek için tasarlanan Hoş geldin Bebek Paketlerinin, ailelere ufak bir doğum hediyesi olduğunu söyledi. İskele Belediye Başkanı, yeni doğan her bir bebeğin; ailesine, milletine, insanlığa hayırlı bir evlat olması temennisinde de bulundu.

Okunma 6977 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli