Çarşamba, 15 Haziran 2016 00:00

BİR YANDA HÜZÜN DİĞER YANDA MUTLULUK

13392070 2028419660715919 7047510556714901211 o

Yaz tatili geldi çattı, ilkokul öğrencilerini tatlı bir telaş sardı. Kimi bir üst sınıfa geçmenin heyecanını yaşadı, kimi tatil yapacak olmanın ve mezun olmanın mutluluğunu kimi ise arkadaşlarından ayrılacak olmanın hüznünü…

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ KARNELERİNİ ALDI

Şehit İlker Karter İlkokulu’nda eğitim gören öğrenciler bugün (15 Haziran) karnelerini aldı. Bir yıl boyunca yoğun bir eğitim dönemi geçiren ilkokul öğrencileri 3 aylık tatile de merhaba dedi. Karne heyecanının yaşandığı sınıflardan biri de 5 Mavi sınıfıydı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da çocukların heyecanına ve mutluluğuna ortak oldu. 5 Mavi sınıfından mezun olan kızı Radiye Sadıkoğlu’nun da aralarında bulunduğu öğrencilere karne verme fırsatı bulan Belediye Başkanı, yoğun bir eğitim dönemi geçiren çocuklara iyi tatiller diledi.

AZRA’NIN AZMİ GURURLANDIRDI

Başkan Sadıkoğlu, final ayağı geçtiğimiz Pazar günü yapılan Kolejlere Giriş Sınavı’nda azmi ile İskele İlçesi’ni gururlandıran Azra’yı ve dereceye girenleri unutmadı. Sadıkoğlu, başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değil diyerek Azra Nakışçı ve başarılı olan tüm öğrencileri kutladı.