Perşembe, 16 Haziran 2016 00:00

ÖZEL ÇOCUKLARDAN ÖZEL ZİYARET

13443242 2028980180659867 1032129513100551838 o

Şehit İlker Karter İlkokulu’nda eğitim gören özel gereksinimli çocuklarımız, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret ettiler. Çocukların ve ailelerin isteği üzerine Engelsiz Ulaşım Aracı ile İskele Belediyesi’ne gelen özel çocuklar, kendilerine sağlamış olduğu olanaklardan ötürü Başkan Sadıkoğlu’na hem teşekkür ettiler hem de çiçek taktim ettiler.

Engelsiz Ulaşım Aracı ile okula daha rahat gidip gelebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını, Makenzi Halk Plajı’ndaki Engelsiz İskele Parkı’yla da hem oyun grupları hem de fitness aletlerinde eğlendiklerini ifade eden çocuklar, karne heyecanını da Sadıkoğlu ile paylaştılar.

Her birine hediyeler veren İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, onların geleceği için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Çocuklar ve aileleri ziyaretin ardından Engelsiz Ulaşım Aracı ile birlikte gittikleri Petek Pastanesi’nde güzel bir gün geçirdiler.