İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • SADIKOĞLU: “YAŞATTIĞIN GURUR İÇİN TEŞEKKÜRLER TANYA KİLİTKAYALI”
Perşembe, 05 Kasım 2020 00:00

SADIKOĞLU: “YAŞATTIĞIN GURUR İÇİN TEŞEKKÜRLER TANYA KİLİTKAYALI”

SADIKOĞLU: “YAŞATTIĞIN GURUR İÇİN TEŞEKKÜRLER TANYA KİLİTKAYALI”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Türkiye’de katıldığı MasterChef isimli yarışmada, ülkemizi temsil eden, ancak Pazar günkü eleme gecesinde son 12’ye kalarak elenen Tanya Kilitkayalı ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Mesajında Tanya Kilitkayalı’yı tebrik eden Başkan Sadıkoğlu, devamında ise şunlara yer verdi: “Katıldığı MasterChef isimli yarışma programında Kıbrıs Türk halkını gururlandırdı, gönüllerimizin şefi oldu. İlk 12’ye girerek, yarışma boyunca, özelde İskele İlçemize, genelde ise Kıbrıs Türk Halkımıza unutulmaz bir o kadar da keyifli anlar yaşattı. Sempatik tavırlarının yanı sıra duruşu, hal ve hareketleriyle de milyonları kendisine hayran bıraktırdı. Tüm bu yaşattıkların için teşekkürler TANYA KİLİTKAYALI!
Genç yaşına rağmen başarılarına bir yenisini daha ekleyerek gençlerimize örnek oldun
Teşekkürler TANYA KİLİTKAYALI!"

Başkan Sadıkoğlu, mesajının sonunda ise Tanya Kilitkaya'nın ailesine teşekkür etti: "Bundan sonraki yaşantında sana başarı dilerken, seni yetiştiren anne ve babana da teşekkür ediyoruz.”

Okunma 1034 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli