Perşembe, 05 Kasım 2020 00:00

OAB’DEN BAŞKAN SADIKOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Şehit İlker Karter İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Tiraaje Uluel Koncaoğlu, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. Şehit İlker Karter İlkokulu Müdürü Neriman Vamık ile Öğretmen Sevgi Baykan Gülhan’ın da kendisine eşlik ettiği ziyarette konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Tiraaje Uluel Koncaoğlu, İskele Belediyesi’nin okullarına yapmış olduğu maddi ve manevi katkıdan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. İskele Belediyesi’nin her zaman ve her alanda en büyük işbirlikçileri olduğunu da belirten Koncaoğlu, söz konusu işbirliğinin devam etmesini temenni etti.

SADIKOĞLU: “KALİTELİ ORTAMLARDA EĞİTİM GÖRMELERİ ÖNCELİĞİMİZ”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da konuşmasında Şehit İlker Karter İlkokulu Okul Aile Birliği’ne ve okul yönetimine, İskele Belediyesi ile fikir alışverişinde bulundukları için teşekkür etti. İskele Belediyesi sınırlarındaki tüm okullarla, işbirliği içerisinde olduklarını da ifade eden Başkan Sadıkoğlu, eğitim kurumlarının yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Sadıkoğlu, çocukların ve gençlerin daha kaliteli ortamlarda eğitim görmeleri için çalışmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.