İskele


Monday, 12 August 2024 00:00

CIOFF’TAN İSKELE ÇIKARMASI

454717709 933498025484178 4429839842520412082 n

 

CIOFF’TAN İSKELE ÇIKARMASI
GÜNEY AVRUPA SEKTÖR BAŞKANI VE HEYETİ KÜLTÜR EVİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Katıldığı her platformda özelde İskele’yi genelde KKTC’yi tanıtan, uluslararası arenada ay yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandırmayı başaran İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, 2004 yılından bu yana üyesi olduğu Uluslararası Dünya Halk Dansları ve Geleneksel Sanatlar Organizasyon Birliği’nde (CIOFF) aktif bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor.
GÜNEY AVRUPA SEKTÖR BAŞKANI VE HEYETİ KÜLTÜR EVİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Renkleri ve kültürleri olduğu kadar dünyayı da İskele’de buluşturmayı başaran, festivaller festivali, bu yıl 52.’si gerçekleşen Geleneksel İskele Festivali ve festivalin olmazsa olması bu yıl 27.’si düzenlenen İskele Belediyesi Uluslararası Halk Dansları Festivali, adından söz ettirmeye devam ediyor. Uluslararası Dünya Halk Dansları ve Geleneksel Sanatlar Organizasyon Birliği de (CIOFF) geçtiğimiz günlerde İskele’deydi. CIOFF’a üye İskele Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel İskele Festivali’ni ve Uluslararası Halk Dansları Festivali’ni başarısından ötürü tebrik etmek isteyen CIOFF Güney Avrupa Sektör Başkanı Enrih Merdic, İskele Belediyesi’ni ziyaret etti.
İskele Belediyesi Kültür Evi’nde CIOFF Kuzey Kıbrıs Başkanı, İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Yönetmeni, İskele Belediyesi Kültür&Sanat ve Dışilişkiler Danışmanı Özlem Kadirağa tarafından ağırlanan Enrih Merdic’e Türkiye, Hırvatistan, Polonya, Mexico ve Sırbıstan’ın CIOFF ülke başkanları da eşlik etti.
Read 460 times

Copyright © 2024 İskele Belediyesi. All Rights Reserved.

gorunum tasarim

oneri en


client portal