İskele


  • Home
  • News
  • SURVIVOR ÇOCUK YARIŞMASININ ŞAMPİYONU DİLAN KRAL
Monday, 26 August 2024 00:00

SURVIVOR ÇOCUK YARIŞMASININ ŞAMPİYONU DİLAN KRAL

457098953 943009604533020 4308393650702609576 n

 

SURVIVOR ÇOCUK YARIŞMASININ ŞAMPİYONU DİLAN KRAL
İskele Belediyesi 4. Deniz Festivali, açılışında olduğu gibi kapanışında da çocukları ağırladı. Survivor Çocuk Yarışması’na katılan tüm çocuklar, nefes kesen mücadeleleriyle büyük alkış alırken, yarışmanın finalinde kazanan isim ise Dilan Kral oldu. 20 kişinin kıyasıya yarıştığı Survivor Çocuk’ta, 19 kişiyi geride bırakmayı başaran mavi takımdan 10 yaşındaki Dilan, toplamda 4 bin liralık hediye çekinin de sahibi oldu. Yarışmayı ikinci tamamlamayı başaran isim ise kırmızı takımdan 11 yaşındaki Milan Mırha oldu. Yarışmanın finalinde katılımcı tüm çocuklara madalyaları taktim edildi.
ÇOCUKLARIN NEFES KESEN MÜCADELELERİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI
İskele Belediyesi 4. Deniz Festivali, çocukların nefes kesen mücadelesine ev sahipliği yaptı. Tüm parkurların İskele Belediyesi Marangoz Atölyesi tarafından titizlikle hazırlandığı, kurulumu da yine büyük bir özveriyle yapıldığı Survivor Çocuk Yarışması 9-11 yaş arası çocukları parkurda buluşturdu. Hakemliğini Saffet Aşaroğlu ile Halil Gürselen’in yaptığı 10 kırmızı 10 mavi takımda toplam 20 çocuğun katıldığı yarışmanın şampiyonu mavi takımdan Dilan Kral oldu. Yarışmanın ikincilik ödülü ise kırmızı takımdan Milan Mırha’nın oldu. İskele Belediyesi Sağlık Birimi hemşireleri de yarışma boyunca olası bir yaralanmaya karşı parkurda yer aldı. Ailelerin yanı sıra İskele Belediyesi Meclis Üyeleri Zekiye Gece ile Sefa Kurukafa da çocukların nefes kesen yarışmasını takip etti.
PARKURLARI HIZLI GEÇEN VE AZ HATA YAPAN KAZANDI
Kendilerine özel hazırlanan parkurları hızlı geçerek bayrağı kapanın rakibini elediği yarışma 3 turdan oluştu. İlk turda mavi ve kırmızı takımdan 10’arlı toplam 20 kişinin yarıştığı Survivor Çocuk ’ta; denge koşusu, file altı sürünme, engel atlama, tırmanma, fileye top atma/çengele halka atma, sembol üzeri topu düşürüp bayrağı kapma parkurları yer aldı.
Parkurları en hızlı geçenin yarı finale kaldığı yarışmada, tüm etaplarda kronometreyle çocukların dereceleri yazıldı. Kırmızı ve mavi takımdan en kısa sürede yarışmaya tamamlayan iki kişi final oynamaya hak kazandı.
DİLAN KRAL BİRİNCİLİK ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU
Finale kalmayı hak eden mavi takımdan Dilan Kral ile kırmızı takımdan Milan Mırha, kazanmak için kıyasıya mücadele etti. Tüm etapları tek tek yeniden geçen iki isim, 1’den 20’ye kadar olan sayı küplerini dizdi, bitirenin kırmızı bayrağı almasıyla yarış sona erdi, ipi göğüsleyen isim Dilan Kral oldu. 10 yaşındaki Kral, 2 bin liralık Deniz Plaza, 2 bin liralık da Adidas’tan hediye çeki kazandı. Kral’a hediye çekleri ve yarışmaya katılan tüm çocuklara madalyaları İskele Belediyesi Meclis Üyesi Sefa Kurukafa tarafından taktim edildi. Yarışmanın finqalinde, 3. Survivor Çocuk Yarışmasına katılan 20 çocuğa madalya da taktim edildi.
Read 712 times

Copyright © 2024 İskele Belediyesi. All Rights Reserved.

gorunum tasarim

oneri en


client portal