İskele


  • Home
  • News
  • ÜRETEN KADINLARA DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR
Thursday, 24 October 2024 00:00

ÜRETEN KADINLARA DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR

 

464373246 989811289852851 6227831775677061025 n

ÜRETEN KADINLARA DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR
ÖTÜKEN KÖY KADIN ESTİTÜSÜ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Teknik Öğretim Dairesi, İskele Ticaret Lisesi’ne bağlı Ötüken Kadın Eğitim Enstitüsü, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. Kurs Eğitmeni Zeynep Horosan Art öncülüğündeki, el emeği göz nuru eserler üreten kadınlar; yaptıklarını paylaşmak, yıl içerisinde yapacakları hakkında bilgi vermek için İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretlerinde, katkılarından dolayı İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür eden Ötüken Kadın Eğitim Enstitüsü’ne Ötüken Köyü Muhtarı Turgut Özyöre de eşlik etti.
DESTEKLERİNDEN ÖTÜRÜ BAŞKAN SADIKOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER
İskele Belediyesi’ne bağlı Ötüken Köyü’nde, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Teknik Öğretim Dairesi, İskele Ticaret Lisesi himayelerindeki Ötüken Kadın Eğitim Enstitüsü’ nde eğitimler Zeynep Horosan Art öncülüğünde devam ediyor. Kıbrıs kültürüne ait birçok kategoride eğitim alan kadınlar; İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. Kurs eğitmeni Zeynep Horosan Art, kendilerinin her zaman yanında olan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na, enstitü adına teşekkür etti.
SADIKOĞLU: “HER TÜRLÜ DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”
İskele Belediyesi’ne bağlı köylerde faaliyetlerini sürdüren köy kadın kurslarına her zaman büyük önem verdiklerini bir kez daha yineleyen Başkan Sadıkoğlu, Ötüken Kadın Eğitim Enstitüsü’ ne de maddi ve manevi desteklerinin süreceğini ifade etti. Başkan Sadıkoğlu, Ötüken Kadın Eğitim Enstitüsü’ ne nazik ziyaretlerinden ötürü de teşekkür etti.
Read 45 times

Copyright © 2024 İskele Belediyesi. All Rights Reserved.

gorunum tasarim

oneri en


client portal