İskele


  • Home
  • News
  • ÇOCUK DOSTU RESTORANLAR PROJESİ'NDE SONA GELİNDİ
Friday, 25 October 2024 00:00

ÇOCUK DOSTU RESTORANLAR PROJESİ'NDE SONA GELİNDİ

464432040 990622789771701 3172606729159952521 n

 

ÇOCUK DOSTU RESTORANLAR PROJESİ'NDE SONA GELİNDİ
İSKELE BELEDİYESİ DE ÇOCUK DOSTU RESTORANLAR PROJESİNE DAHİL OLDU
İSKELE BELEDİYE BAŞKANI SADIKOĞLU İLE KTTB ADINA DR. BEYOĞLU, İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜNÜ İMZALADI
SADIKOĞLU: “PROJEYE KATKI KOYMAKTAN MEMNUNİYET DUYUYORUZ”
BEYOĞLU: “AMACIMIZ ÇOCUK DOSTU RESTORAN FARKINDALIĞINI ARTTIRMAK”
Çocuklu ailelerin ülke genelinde daha rahat, sağlıklı ve keyifli bir ortamda yemek yiyerek vakit geçirmelerini sağlamak, farkındalığı artırmak amacıyla Kıbrıs Türk Tabipler Birliği tarafından geliştirilen Çocuk Dostu Restoranlar Projesi, ada geneline yayılıyor. Çocuk Dostu Restoranları ön plana çıkarılarak desteklenmesi amacıyla hazırlanan projeye İskele Belediyesi de dahil oldu. İskele Belediyesi ile KTTB arasında iş birliği protokolü imzalandı.
İSKELE BELEDİYESİ DE ÇOCUK DOSTU RESTORANLAR PROJESİNE DAHİL OLDU
İskele Belediyesi, ülkede çocuk dostu restoran farkındalığının arttırılması, çocuk dostu restoranların ön plana çıkarılarak desteklenmesi ve gerek çocukların gerekse ailelerin ülke genelinde daha rahat, sağlıklı ve keyifli bir ortamda yemek yiyerek vakit geçirmelerini sağlamaları adına Kıbrıs Türk Tabipler Birliği tarafından hazırlanan Çocuk Dostu Restoranlar projesine dahil oldu.
İskele Belediyesi ile KTTB arasındaki Çocuk Dostu Restoranlar Projesi çerçevesinde hazırlanan iş birliği protokolüne İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği Yönetim Kurulu adına Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Dr. Erdem Beyoğlu imza attı. Çocuk Dostu Restoran Projesi ile, gönüllülük esasına göre, ülkedeki 6 büyük belediye ile iş birliği yapılarak çocuk dostu restoranların veri tabanını oluşturması, restoranların vermiş olduğu hizmetleri listelenmesi ve ailelerin çocukları ile gidebilecekleri yerleri hızlı tespit edebilmeleri amacıyla bu tarz bilgilerin yer aldığı bir internet sitesinin yayınlanması hedefleniyor.
SADIKOĞLU: “PROJEYE KATKI KOYMAKTAN MEMNUNİYET DUYUYORUZ”
İskele Belediyesi sınırları içerisinde bulunan restoranların Çocuk Dostu Restoran kriteri kapsamında değerlendirilmesi ve yeterli kriterleri sağlayan restoranlara Çocuk Dostu Restoran Sertifikası verilmesinin hedeflendiği protokole ilişkin konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, projenin son derece önemli olduğuna dikkat çekerek, KTTB’ye ve Proje Koordinatörü Dr. Erdem Beyoğlu’nu tebrik etti. İskele Belediyesi olarak çocuklara ve gençlere her zaman büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Sadıkoğlu, projeyi, İskele Belediyesi olarak desteklediklerini, ve projeye katkı koymaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.
BEYOĞLU: “AMACIMIZ ÇOCUK DOSTU RESTORAN FARKINDALIĞINI ARTTIRMAK”
KTTB adına protokole imza atan aynı zamanda proje koordinatörü olan Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Dr. Erdem Beyoğlu, imza törenindeki konuşmasında proje ile amaçlarının ülkedeki büyük belediyelerle iş birliği yaparak, çocuk dostu restoran farkındalığını arttırmak olduğunu söyledi. Çocuk dostu restoranların ön plana çıkarılarak desteklenmesi gerektiğine de dikkat çeken Beyoğlu, projeyle, çocukların ve ailelerin ülke genelinde rahat, sağlıklı ve keyifli vakit geçirmelerini hedefledikleri ifade etti.
Read 48 times

Copyright © 2024 İskele Belediyesi. All Rights Reserved.

gorunum tasarim

oneri en


client portal